مراسم سوگواری سید و سالار شهیدان

مدیر مدرسه علمیه زینبیه(س) ایوانغرب ضمن تسلیت ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین علیه السلام، بیان داشت: مسئولیت حوزه‌های علمیه بسیار سنگین و حیاتی است؛ چرا که مردم در زمان غیبت امام زمان)عج( علما را جانشین اهل بیت می­دانند و نیازهای دینی خود را از آنها می­خواهند. با توجه به اینکه مبلغین پیام­رسانان اسلام هستند پس باید تمام تلاش خود را در راستای معرفی اسلام ناب محمدی(ص) به انجام رسانند. لذا نباید تنها به سخنرانی اکتفا کنند بلکه باید خود را به گونه‌ای پرورش دهند که آثار عملی دین در رفتار و کردارشان به خوبی مشخص شود تا بهانه‌ای به ‌دست دشمنان و شبهه‌افکنان و دشمنان مدرسه اهل‌بیت‌ علیهم‌السلام ندهند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از ایوانغرب خانم عابدی گفت: در آستانه فرارسیدن ماه محرم، گروهی از مبلغان حوزه علمیه زینبیه(س) ایوانغرب با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، اقدام به برپایی مراسم سوگواری ابا عبدالله الحسین (ع) نمودند. وی در خصوص روال برنامه­ها خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی که با سازمان تبلیغات اسلامی صورت گرفت مبلغین روستاها و سطح شهرستان با دعوت از بانوان اقدام به برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان نمودند.  این مراسم که در 8 روستا، امامزاده سید عبدالله و هیات­های مذهبی اجرا شد. مبلغین اعزامی از سوی سازمان تبلیغات و خود طلاب خواهر به سخنرانی، پاسخ به سوالات شرعی، مشاوره، قرائت زیارت عاشورا و مداحی پرداختند. این مراسمات که با استقبال مردم همراه شد تا آخر محرم ادامه دارد.

اهم مباحث مبلغین اعزامی به شرح ذیل است :

 *** تبلیغ ولایت و رهبری از وظایف مبلغین است؛ روحانیون و مبلغین دینی باید مردم را با جایگاه ولایت و رهبری بیشتر آشنا کنند و مشکلاتی را که مردم سایر کشورها به واسطه نداشتن رهبری فقیه با آن مواجه هستند را به مردم بنمایانند و برای انجام این وظیفه خطیر هر مبلغی طبق دستور قرآن باید ایمان و آگاهی، صبر، قاطعیت و استواری، دلسوزی، مهرورزی و حسن خلق داشته باشد.

*** مهمترین گام برای رسیدن به معرفت شناخت و درک ولایت و جایگاه شیعه در اسلام است؛ سپس معرفت و ایمان به شوون ولایت و کارکردهای آن، اسوه و الگو قرار دادن امام، درک صحیح از معنویات و مواضع رهبری، عدم تاویل به رای کردن، شناخت دوستان و دشمنان اهل بیت علیه­السلام، اطاعت عملی از ولایت و ملازم امام و رهبری بودن.

*** اصل اولی در زندگی یک طلبه بلکه یک مسلمان معرفت به امام خویش است، با نگاه به واقع کربلا می­فهمیم که تاریخ تکرار نمی­شود ولی تجربیات و اتفاقات آن تکرار می­شود. یک طلبه موفق کسی است که در زندگی خود جهت­گیری درستی ایجاد کند و این بر می­گردد به همت، تلاش و پشتکار اساتید شما … . خواندن کتاب­های معتبر مثل کتاب شهید مطهری(ره).

*** هر کس خود را شبیه کسی کند از آنها می­شود و طلاب گرامی که با مجالس اهل بیت علیهم­السلام خو می­گیرند در واقع قصد این را دارند که زندگی و سکنات خود را شبیه آنها کنند که البته شباهت هم ایجاد می­شود.

*** کار طلبه­ها گفتن است و نباید به نتیجه فکر کنند در عین حال کار تبلیغی باید چهره به چهره باشد و از روی احساس برخورد نکند از روی تفکر و تدبر حرف بزند و تصمیم بگیرد.

اگر مبلغی کار تبلیغی انجام ندهد به خودش ضرر رسانده نه به مردم؛ طلبه­ها نباید از تبلیغ کردن زده شوند و وظیفه طلبه­ها تبلیغ کردن است .

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.