تدابیر فصل بهار
-کم کردن غذاهای مولد خون. مانند غذاهای گوشتی (انواع کباب ها و حلیم)، شیرینی جات (مانند عسل، شیره انگور، شکر سرخ)
– کم کردن غذاهای با مزاج گرم، تلخ و شور
– استفاده از غذاهایی که از نظر کمیت، پرحجم و از نظر انرژی زایی، کم انرژی باشند (اصطلاحاً قلیل الغذا باشند) مانند انواع آش ها و سوپ هایی که با سبزیجات و حبوبات با مزاج معتدل یا سرد (ماش، عدس و …) تهیه می شود. مانند آش جو، آش آبغوره، آش تمر هندی، خورش کدو، بورانی، آش دوغ، آش ماست.
نسخه قابل چاپ | ورود نوشته شده توسط عابدی در 1397/01/15 ساعت 10:34:00 ق.ظ . دنبال کردن نظرات این نوشته از طریق RSS 2.0. |
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید